Social 3 Iulie 2020 11:57

Autobuzele cumpărate recent din Turcia de către Primăria Capitalei s-au ales cu mastic pe roţi după ce au circulat pe linia de tramvai, conform proiectului implementat de Firea. Ulterior, circulaţia unor tramvaie a fost afectată.

Autobuzelor Otokar sunt grav afectate, după ce masticul de pe linia tramvaielor s-a topit din cauza temperaturilor ridicate și s-a lipit de anvelopele acestora.

Problema a fost semnalată pe reţeaua de socializare de către Valer Ciobănescu, fost lider sindical la RATB.

„Cât poţi să fii de disperată…! să faci campanie electorală de incompetentă pentru fluidizarea traficului în Capitală şi să obligi legiuitorul să poată circula pe linia de tramvai şi autobuzele, fără să-ţi dai seama de consecinţe. Dar cum problemele nu întârzie sa apară, acesta este doar începutul. Aşteptăm să şi plouă ori sa ningă, să vedeţi probleme de derapaj ori lipsa frânării în siguranţă pe linia de tramvai.

Anvelope încărcate cu asfalt sau mastic de la etanşarea şinelor de tramvai, apărute la ,,Otomanele” STB-SA, ce au avut curaj să intre pe traseul acestora. Şi lucrurile nu se opresc aici, deoarece în timpul mersului, roţile directoare nu mai au aderenţă, iar rostogolirea acestora nu este uniformă şi produce vibraţii în sistemul de direcţie, cu posibile smuciri necontrolate ale volanului …..! Să vă mai zic ce implică în plus pe partea de întreţinere…?”, a scris acesta pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Iulie 2020 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.