Incendiul a izbucnit în noaptea de joi, în jurul orei 01:30, la un depozit de materiale situat în apropierea unui bloc de locatari.

Pompierii de la ISU Iaşi au intervenit cu mai multe echipaje pentru a stinge flăcările care se îndreptau către blocul de locuințe situat în apropiere.

Autoritățile au evacuat într-un timp foarte scurt persoanele aflate în clădirea respectivă tocmai pentru ca fumul dens să nu afecteze starea de sănătate a acestora.

Nimeni nu a avut nevoie de îngrijri medicale.

Locuitorii din Iaşi au fost anunţaţi să stea departe de zona în care are loc incendiul printr-un mesaj RO Alert.

Citeste si:
Incendiu în Otopeni. O sală de evenimente de 2.000 metri pătrați a...
VIDEO Incendiu în Otopeni. O...
Citeste si:
Te inteapa inima? Afla care ar putea fi cauza
Te inteapa inima? Afla care...

„Incendiu major cu degajări mari de fum produs la Romstal-municipiul Iaşi, strada Pantelimon Halipa nr. 7. Ocoliţi/evitaţi zona. Lăsaţi căile libere pentru accesul forţelor de intervenţie […] Luaţi măsuri de autoprotecţie. Închideţi uşile şi ferestrele, astupaţi gurile de aerisire, şi opriţi funcţionarea instalaţiilor de ventilaţie sau climatizare”, a fost mesajul transmis de ISU Iaşi.

„La ora 1.30, ISU a fost informat despre producerea unui incendiu la un complex comercial din municipiul Iaşi. S-a intervenit cu opt autospeciale cu apă şi spumă. Incendiul a fost localizat”, a declarat Lt.col. Ionuţ Grădinaru, şeful ISU Iaşi.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.