Social 3 Iulie 2020 09:02

Ex-liderul WTA, Simona Halep, a fost la un pas să piardă ceasul de 80.000 de euro primit de la producătorul Hublot, după ce l-a uitat într-un restaurant de lux din zona de nord a Capitalei.

Întâmplarea a avut loc zilele trecute când Simona a ieșit să ia masa în oraș cu iubitul ei, Toni Iuruc. Sportiva și-a dat jos ceasul de la mână și l-a pus pe masă, lângă farfurie.

Ulterior, cei doi au achitat nota și au plecat în grabă, iar Simona a uitat ceasul pe masă. În următoarele momente, aceasta și-a dat seama că modelul Hublot, care valorează o avere, a rămas la restaurant.

Sportiva a sunat la respectivul local, iar angajații au ajutat-o să îl recupereze.

Vă mulțumesc, este personalizat, țin mult la el”, ar fi spus aceasta, potrivit cancan.ro

Cunoscută ca fiind pasionată de ceasuri, anul trecut a mărturisit că deține o întreagă colecție: „Cred că am toate modelele de telefoane acasă, așa că da, pot să zic că telefoanele și ceasurile sunt lucrurile pe care le colecționez”, spunea Halep.

În colecția de ceasuri a sportivei se găsesc mai multe piese de la o firmă celebră care o sponsorizează, cu o valoare individuală de zeci de mii de euro, mai scrie sursa citată.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Iulie 2020 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.