Social 3 Iulie 2020 07:50

Premierul a declarat, joi, că românii au de respectat câteva reguli simple pentru a reduce o posibilă infectare cu coronavirus, iar obiectivul Guvernului este de a convinge cât mai mulţi cetățeni să se protejeze prin purtarea măștilor sanitare, distanțare socială și dezinfectare.

„Obiectivul nostru este să convingem cât mai mulţi români să se ferească, să respecte nişte reguli simple: să porţi mască în spaţii închise, să eviţi chiar afară dacă eşti un contact apropiat cu o persoană, că se ştie cum se transmite virusul. (...) Trebuie să respecţi nişte reguli simple de igienă - să te speli pe mâini, să te dai cu cu dezinfectat, nu e nimic complicat, sunt lucruri simple.

E adevărat că există, aşa, o tendinţă din partea unora de a nu respecta regulile, un spirit de frondă, dar toate acest reguli nu sunt inventate de cineva ca să facă rău cuiva, ci dimpotrivă, aceste reguli sunt necesare pentru a te proteja pe tine şi pe cei din jur de infectare”, a explicat Orban în cadrul unei emisiuni la B1TV.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Iulie 2020 - 07 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.