Social 2 Iulie 2020 15:33

Un tânăr în vârstă de 31 de ani din Iași, care avea un handicap grav, a fost găsit mort într-un șanț, după ce a plecat de acasă, iar familia îl căuta de două zile. Trecătorii l-au văzut când era încă în viață și au sunat la 112, dar Poliția a venit abia după 3 ore.

Bărbatul a fost găsit mort în satul Pietrărie din comuna Bârnova, Iași, iar pe corpul său nu au fost găsite urme de violență, potrivit polițiștilor.

Când l-au văzut sătenii, bărbatul a apărut la un magazin dintr-un alt sat, înfometat și slăbit, iar oamenii i-au dat să mănânce și să bea apă, apoi au sunat la 112. După cele 3 ore și-au făcut apariția la fața locului și polițiștii, însă bărbatul plecase.

Un om de pe terasă a sunat imediat la Poliție, spunând că a apărut o persoană care pare a avea probleme, fără să știe nimeni atunci că este băiatul dispărut din Goruni. Nu se știa încă despre caz aici. Am așteptat Poliția undeva la 3 ore să vină, dar până să ajungă ei, băiatul a plecat. Și a fost imposibil să fie reținut cu forța, nu era normal așa ceva”, au declarat proprietarii magazinului, potrivit reporteris.ro.

Bărbatul a dispărut în urmă cu două zile, iar mama sa a sunat la 112 pentru a raporta dispariția, miercuri, în jurul orei 23:30. Aceasta a fost și la Poliția Tomești, în jurul orei 17.00, pentru a raporta dispariția fiului său, dar pentru că era seară, polițiștii i-au spus să revină a doua zi. Din această cauză femeia s-a văzut nevoită să apeleze mai târziu la numărul de urgență 112.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Iulie 2020 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.