Social 2 Iulie 2020 08:30

Fostul premier a postat un mesaj pe Facebook în care susţine că Liviu Dragnea a făcut presiuni pe tema amnistiei şi graţierii, pe vremea când ea conducea Guvernul.

Viorica Dăncilă a mărturisit că nu a dat nicio ordonanţă de justiţie în timpul în care se afla la conducere, lucru care l-a iritat pe Liviu Dragnea, fostul lider al PSD.

„Cât timp am fost prim-ministru nu am dat nicio ordonanţă de urgenţă pe justiţie! Şi nu am avut niciodată vreo iniţiativă pro-amnistie şi pro-graţiere! Sunt sigură că acest lucru l-a iritat pe domnul Liviu Dragnea, dar am considerat că interesul României primează. N-am vrut să fac ceva ce ştiam sigur că e rău pentru ţară”, a scris Dăncilă pe reţeaua de socializare.

Fostul premier confirmă faptul că Liviu Drangea a făcut presiuni în acest sens, susținând că nu s-a lăsat manipulată niciodată de acesta.

„Confirm din nou: au fost presiuni din partea domnului Dragnea pe tema amnistiei şi graţierii. Timp de mai multe luni de zile au venit direct şi indirect sugestii, recomandări, idei, pe care însă le-am respins. Domnul Dragnea n-a primit bine aceste refuzuri şi-l enerva probabil faptul că nu mă poate manevra. Probabil că domnul Dragnea n-a înţeles un lucru: că eram premierul României, nu sluga lui. Am ţinut să onorez funcţia şi să-mi fac datoria faţă de români”, a mai scris Viorica Dăncilă.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Iulie 2020 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.