Social 1 Iulie 2020 11:20

DIICOT anunță că a descoperit o cultură de cannabis în curtea unui cetățean din Mehedinți.

Procurorii DIICOT au dispus reținerea pentru 24 de ore a individului pe care îl acuză de ”cultivarea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, deținerea ori alte operațiuni privind circulația drogurilor de risc și mare risc, fără drept, introducerea sau scoaterea din ţară de droguri de risc şi de mare risc, fără drept și cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, prepararea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu, fără drept.”

Bărbatul ridicat de ofițerii DIICOT a preferat să cultive altceva decât castraveți și roșii în propria curte, dar și să vândă recolta.

Astfel, conform DIICOT, bărbatul desfășura activități de comercializare de substanțe stupefiante către consumatori din județul Mehedinți.

Ofițerii au efectuat două percheziții domiciliare în cursul zilei de marți și au ridicat 64 de plante de cannabis aflate în diverse stadii de dezvoltare. În total, acestea însumau cantitatea totală de 24 de kilograme de cannabis.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Iulie 2020 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.