Social 1 Iulie 2020 10:50

Rudele unui bărbat decedat de coronavirus s-au ales cu dosar penal după ce i-au desigilat sicriul acestuia, susținând că ar fi murit de cancer.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani, din Gura Humorului, a murit în urmă cu câteva zile la Spitalul Județean Suceava.

Acesta suferea de cancer și ulterior a fost confirmat și cu coronavirus.

Luni seară, rudele bărbatului decedat i-au preluat acestuia sicriul sigilat de la morgă. Ajunse acasă cu decedatul, rudele au desigilat sicriul, pentru ca bărbatul să poată fi privegheat timp de trei zile.

Marți, localnicii au alertat autoritățile cu privire la cele întâmplate. Și reprezentanți de la Direcția de Sănătate Publică Suceava au fost informați cu privire la desigilarea sicriului.

Sicriul a fost resigilat, iar bărbatul a fost înmormântat. La fața locului au fost prezenți și jandarmi, pentru aplanarea unui eventual conflict.

În timpul înmormântării, una dintre rude a făcut o transmisiune live pe Facebook și a acuzat că familia trebuie să îl îngroape pe fugă pe mort, cu toate că acesta nu ar fi avut coronavirus și ar fi murit de cancer, arată realitateadesuceava.net.

Rudele bărbatului decedat s-au ales acum cu dosar penal pentru infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Iulie 2020 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.