Social 29 Iunie 2020 14:20

Minora în vârstă de 17 ani, din comuna Peștișani, este căutată de poliţişti după ce a furat din casa părinților ei mai multe lucruri de valoare. Potrivit primelor informații, se pare că adolescenta a reușit să fugă cu bijuteriile și economiile familiei.

„La data de 27 iunie, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu au fost sesizați de un bărbat de 45 de ani, din comuna Peștișani, despre faptul că fiica sa, Bonculescu Roberta Adriana, de 17 ani, ar fi plecat voluntar, de la domiciliu, având asupra sa suma de 9.000 lei și 400 de euro, care aparțineau părinților săi, precum și două lănțișoare din aur, de aproximativ 25 grame. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au efectuat cercetarea locului faptei, iar în cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, potrivit gorjeanul.ro

Minora este dată în urmărire şi este căutată de poliţişti. Persoanele care pot oferi detalii pentru a ajuta la identificarea tinerei, sunt rugate să apeleze la numărul unic de urgenţă 112 sau se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliţie.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Iunie 2020 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.