Social 29 Iunie 2020 12:29

Răspândirea coronavirusului în județul Argeș a pus autoritățile într-o situație fără precedent. Spitalele destinate persoanelor confirmate sau suspecte de Covid-19 nu mai au locuri și încep să își trimită bolnavii în alte județe.

Prefectul de Argeș, Emanuel Soare, se declară îngrijorat de situația actuală a județului și susține că în weekendul trecut au fost tranferați la alte spitale din țară nu mai puțin de 20 de persoane testate pozitiv.

„Dinamica ocupării locurilor în spitale este una nemaivăzută. Ce este valabil azi, nu mai este mâine. Au fost transferați la spitale în alte județe, în acest week-end, peste 20 de persoane. Căutăm permanent locuri libere în spitale. Vor urma cele de pneumo. Transferăm asimptomaticii în centrul de izolare și tratament. Când rămânem fără locuri, prin CJCCI obținem acordul CNCCI și transferam în alte județe”, susține acesta, citat de jurnaluldearges.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Iunie 2020 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.