Social 28 Iunie 2020 14:30

Turiștii au dat năvală la malul Mării Negre, iar plajele sunt cât se poate de aglomerate. Cei care au ajuns în Mamaia se plâng de prețurile foarte ridicate din stațiune.

Deși încă nu a început luna iulie, pe litoral este foarte aglomerat, mai ales datorită vremii frumoase din acest weekend. Nu toți turiștii care au mers la mare au avut parte de surprize plăcute.

Estimările sugerează că peste 60.000 de oameni sunt pe litoral în acest weekend. Cei din Mamaia Nord sunt și cei mai ghinioniști, deoarece au de-a face cu cele mai ridicate prețuri de la malul mării.

Odată cu relaxarea după pandemie, prețurile au explodat, astfel că un șezlong costă 60 de lei, în vreme ce închirierea unui baldachin ușurează portofelul doritorilor cu 200 de lei pentru o singură zi.

O turistă se plânge de prețurile peste care a dat în stațiune și spune că într-o săptămânî a cheltuit ”2.500 de euro și nu e ok, având în vedere serviciile, ar fi trebuit să fie mai ieftin. Totuși nu suntem în Dubai, nu suntem în Maldive, suntem pe plajă în România.”

Nici în Mamaia Sud nu e mai fericită situația pentru turiști, iar unii se plâng că Primăria nu prea își face treaba pentru a oferi condiții celor ce ajung pe plaje.

În Eforie Nord, pe de altă parte, prețurile sunt mai rezonabile, astfel că un șezlong costă între 15 și 20 de lei.

În Vama Veche, turiștii s-au retras destul de devreme în camere, pentru a se pregăti pentru o nouă noapte de distracție. Unii s-au și luat la bătaie pe plajă.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Iunie 2020 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.