Social 26 Iunie 2020 10:00

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, a fost adus la sediul DNA direct din închisoare. Acesta a fost citat pentru a i se aduce la cunoștință calitatea de inculpat în dosarul Tel Drum.

Calitatea fostului lider PSD în dosarul Tel Drum s-a schimbat din suspect în inculpat.

Acuzațiile care i-au fost aduse la cunoștință lui Liviu Dragnea sunt: constituire de grup infracțional organizat, abuz în serviciu și deturnare de fonduri europene.

Joi, Dragnea a declarat la un post de televiziune că a fost citat de DNA pentru a-l informa cu privire la calitatea de inculpat din dosarul Tel Drum, în care el se consideră nevinovat.

„Mâine sunt citat la DNA în dosarul cu Tel Drum care brusc, după 3 ani, este pus din nou pe tapet, cu puţin timp înainte de campania electorală. Să se discute despre acest dosar în care - şi dacă mă întrebi de ce sunt acuzat, sincer nu ştiu. Era vorba despre două drumuri făcute cu fonduri europene. Drumurile există. Eu sunt acuzat că în timpul mandatului meu s-au făcut două drumuri importante din judeţul ăla”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Iunie 2020 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.