Social 24 Iunie 2020 16:18

Un bărbat în vârstă de 80 de ani din Constanța a agresat sexual o fată în vârstă de 14 ani. După ce a fost plasat în arest la domiciuliu, bărbatul a încercat să își arunce în aer blocul. Acesta a fost condamnat la 2 ani și 10 luni de închisoare cu suspendare.

Fata de 14 ani era în drum spre școală când a avut loc incidentul. Bărbatul a prins-o de la spate, a întors-o spre el și a sărutat-o pe obraji, iar apoi a încercat să o sărute pe gură.

Acesta îi cerea și fetei să îl sărute, dar ea s-a ferit cu antebrațul.

Bărbatul o ținea de încheietura mâinii drepte și i-a propus fetei să meargă la el acasă pentru a face „ceva”, spunându-i fetei că o va plăti. Acela a fost momentul în care a reușit să fugă și a intrat în primul magazin din apropiere.

În urma abuzurilor, minora a suferit leziuni și a necesitat îngrijire medicală timp de 2-3 zile.

Pentru fapta sa, bătrânul a fost plasat în arest la domiciliu.

Anchetatorii spun că bărbatul „și-a amenințat vecinii cu distrugerea blocului prin explozie, acesta eliberând gaze dintr-o butelie tip aragaz, gaze ce s-au propagat în întreaga scară, alarmând și panicând locatarii, care și-au părăsit în grabă locuințele, având în vedere amenințările inculpatului că va da foc gazelor eliberate, acesta fiind întrerupt de intervenția unui negociator din cadrul IPJ Constanța”.

Bărbatul a fost condamnat la 2 ani și 10 luni de închisoare cu suspendare pentru agresiune sexuală, lovire sau alte violențe și tentativă de distrugere. Decizia nu este una definitivă, informează stirileprotv.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Iunie 2020 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.