Social 24 Iunie 2020 09:21

Autobuzele se aflau parcate în fosta Autogară Mondotrans, din Târgovişte, iar potrivit anchetatorilor, acestea ar fi fost incendiate în mod intențonat.

„În jurul orei 01:00 pompierii din cadrul ISU Dâmboviţa au fost alertaţi pentru stingerea a trei autobuze. S-a intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă. Cele trei autobuze au ars în totalitate. În urma, cercetărilor cauza probabilă a incendiului: este folosirea intenţionată a focului pentru a genera incendiul”, a transmis ISU Dâmboviţa.

Autoritățile sunt de părere că focul a fost pus intenţionat la unul dintre autobuze şi că s-a extins rapid la celelalte două.

Pompierii de la ISU Târgovişte au intervenit rapid şi au împiedicat răspândirea incendiului, însă din cele trei autobuze nu s-au mai putut salva toate bunurile.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere şi fac cercetări pentru a stabili cine se face vinovat.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Iunie 2020 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.