Social 24 Iunie 2020 07:52

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, cel care fost citat de către DNA ca martor în dosarul în care șeful Unifarm, Ionel Adrian, este acuzat că cerut o șpagă de 750.000 de euro, a susținut că Raed Arafat nu este implicat în acest caz, anulând totodată afirmațiile avocatului Gheorghe Piperea.

„Aș vrea să vă spun un lucru foarte direct pentru că cunosc această speță: domnul Arafat nu are absolut nicio legătură cu această afacere de corupție. Și o afirmă un om care știe foarte bine ce vorbește în acestă speță. Nici nu cred că domnul Piperea a încercat să-l 'agațe' pe domul Arafat în acestă poveste pentru a-și scuti clientul de anumite responsabilități în denunț”, a declarat acesta în cadrul unei emisiuni la Antena3.

Emanuel Ungureanu a oferit mai multe detalii cu privire la modul în care erau distribuite măștile de protecție, menționând că așteaptă rezultatele anchetei de la ministerul Sănătății și de la ministerul de Finanțe.

„Ca practică a DNA-ului, deja se poate cunoaște o marcă - și nu cred că este ceva greșit sau pe care ar trebui să-l discutăm într-o anumită cheie. În mod clar ai nevoie de un om pe care îl prinzi că a încercat să facă un lucru ilegal și încerci să negociezi ca să obții întreaga rețea. Aici vorbim despre o afacere de milioane de euro, de milioane de măști de proastă calitate care au ajuns la spitale care, atenție, au refuzat această marfă de proastă calitate, care a ajuns înapoi în depozitele Unifarm și de aici aștept și eu anchete de la Ministerul Sănătății, de la Ministerul de Finanțe să vedem ce s-a întâmplat cu acea marfă neconformă cumpărată și în urma unui împrumut care s-a făcut de Guvern prin Trezorerie”, a mai adăugat acesta.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Iunie 2020 - 07 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.