Social 23 Iunie 2020 16:06

În urma scenelor brutale care s-au petrecut pe o stradă din Dolj, în noaptea de 22 iunie, un bărbat a fost ucis și alte două persoane au fost rănite grav. Indivizii s-au repezit asupra victimei, dar i-au atacat și pe însoțitorii acestuia.

Atacatorii înarmați cu topoare și săbii s-ar fi năpustit asupra unui autoturism aflat în trafic.

Indivizii de la care a pornit întrega scenă violentă ar fi cunoscuți ca scandalagii, iar pe numele lor există mai multe plângeri la postul de poliție din comună. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, din primele date stabilindu-se faptul că între două grupuri de câte 4 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 57 de ani, toţi din Unirea, a izbucnit un conflict, în timpul căruia au fost folosite obiecte contondente. În urma altercaţiei, două autoturisme au fost avariate şi mai multe persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale” se arată în comunicatul transmis de IPJ Dolj, potrivit ziarului Gazeta de Sud.

Conflictul dintre cele două grupuri ar fi pornit din cauza unor neînțelegeri mai vechi.


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Iunie 2020 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.