Social 23 Iunie 2020 12:08

Un tânăr din Bistra, județul Alba, a fost oprit de un echipaj de poliție în trafic, iar acesta a început să filmeze incidentul și să le reproșeze acestora că nu poartă măști.

În filmare se poate observa cum tânărul îi ceartă pe polițiști că nu poartă măști de protecție și le cere acestora să îi aplice „o sancțiune legală”. Acesta continuă să filmeze și să le facă reproșuri polițiștilor, până când aceștia ies din mașină și îl imobilizează.

Tânărul a fost luat pe sus și dus la secția de poliție, unde s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei. De asemenea, a primit amendă și șoferița mașinii în care se afla tânărul, și care a fost oprită de echipajul de poliție pentru viteză neregulamentară.

Modul în care au acționat polițiștii și faptul că nu aveau măști sau mănuși de protecție a intrat în atenția conducerii IPJ, care face verificări prin structura de control intern.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Alba a dispus efectuarea de verificări, prin structura de control intern, cu privire la modul de intervenție al polițiștilor la acest eveniment, precum și cu privire la modul de utilizare a mijloacelor de protecție specifice prevenirii răspândirii noului coronavirus”, informează IPJ Alba.

Reacțiile filmulețului postat pe rețeaua de socializare au fost împărțite: anumite persoane au considerat că reacția tânărului a fost exagerată, iar alții nu sunt de acord cu modul în care au intervenit polițiștii, potrivit alba24.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Iunie 2020 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.