Social 23 Iunie 2020 11:16

O femeie de 80 de ani a devenit cea mai vârstnică persoană urmărită general de Poliția Română, pe fondul unor furturi din magazine.

Elena Barbu Busuioc a împlinit vârsta de 80 de ani în ianuarie, însă vârsta nu a împiedicat-o să ajungă în atenția poliției.

Aceasta are de executat peste un an și jumătate de închisoare, din cauza unor furturi pe care le-a comis în magazine din Suceava. Aceasta este domiciliată în București, sectorul 2, iar mai multe instanțe din țară au emis mandate de arestare pe numele său.

Femeia este un infractor voiajor, se mută dintr-o localitate în alta și comite furturi pentru a evita să fie prinsă. Aceasta a fost condamnată pentru ultima dată la mijlocul anului 2018, însă nu a mai fost găsită, astfel că a fost dată în urmărire generală de Poliția Română.

În martie 2018, aceasta a fost ridicată pentru audieri, iar într-un final a fost trimisă în judecată și plasată sub control judiciar, pe fondul vârstei înaintate și chiar dacă era recidivistă.

Judecătoria din Suceava a condamnat-o la 1 an și 5 luni de închisoare, pentru 9 fapte de furt calificat comise în stare de recidivă postcondamnatorie, notează monitorulsv.ro.

Bătrâna fusese eliberată condiționat în trecut, astfel că la pedeapsa anterior amintită i s-a mai adăugat un rest de pedeapsă de 155 de zile.


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Iunie 2020 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.