Social 23 Iunie 2020 11:19

Candidatul la Primăria Capitalei a susținut, marţi, o conferinţă de presă la capătul Pasajului Colentina alături de Violeta Alexandru, preşedintele PNL Bucureşti, şi consilierii generali Stelian Bujduveanu şi Cătălin Deaconescu. Nicușor Dan a declarat că Firea ar vrea ca bucureştenii să uite că a venit de mână cu Liviu Dragnea la Primăria Capitalei.

„Revoluţia în trafic - 0, benzi unice pentru transportul în comun - 0, piste de biciclişti - 0, STB - aproape faliment, noi creşe - 0, noul Plan urbanistic general - 0. Total - 0”, a specificat Nicușor Dan.

De asemenea, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a menționat că edilul nu este vizibil atașată de Capitală și îi recomandă să rămână acasă și să lase problemele din București pe mâna celor de la PNL.

„Gabriela Firea nu iubeşte Bucureştiul. La 4 ani de la depunerea jurământului, dacă aş fi Gabriela Firea, mi-ar fi ruşine. Bucureşti, un oraş cu potenţial şi resurse, se confruntă cu serioase probleme. Nu are nicio scuză pentru că Bucureştiul arată mai rău ca niciodată. Este un Bucureşti ţinut captiv de un om care nici iubeşte oraşul. Dovadă că nici nu trăieşte în oraş. Îi recomandăm să rămână la ea acasă, să nici nu mai intre în Bucureşti. Am venit să-i spun lui Nicuşor că poate conta pe mine, poate conta pe PNL Bucureşti. Doamnei Firea i se spune CatastroFIREA”, a declarat Violeta Alexandru.


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Iunie 2020 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.