Social 23 Iunie 2020 10:50

Europarlamentarul PNL a invitat, la aniversarea fiicei lui, peste 100 de persoane într-un restaurant din Cluj. Petrecerea a încălcat cu desăvârșire regulile de distanțare socială pentru că majoritatea invitaților se aflau înăntru, foarte puține persoane fiind observate în curte sau pe terasă.

În fața localului se aflau aproximativ 30 de mașini parcate, iar unul dintre martorii din interior a declarat, pentru Libertatea.ro, că aproape 100 de persoane se aflau în restaurant, contrar regulilor impuse de autorități: „Mai bine de 100 de femei și bărbați se distrează înăuntru”, a povestit, pentru ziar, una dintre persoanele aflate la petrecere.

La acest moment, în România, este interzisă organizarea evenimentelor cu mai mult de 20 de persoane în locurile închise din restaurante, și nu mai mult de 50 de persoane în curte sau pe terasă.

Astfel, potrivit sursei citate, în aer liber erau foarte puțini invitați, majoritatea persoanelor aflându-se la mesele din interiorul localului, inclusiv Rareș Bogdan și familia sa. Mai mult, invitații nu au fost văzuți purtând măști de protecție.

De asemenea, managerul restaurantului în care Rareș Bogdan a organizat petrecerea pentru fiica lui, a mărturisit că au fost aranjate mese și în interior: „Am în terasă 50 de persoane și înăuntru ceva”, a spus Adela Logean, șefa localului.

Aceasta nu a specificat un număr precis pentru a putea confirma prezența persoanelor aflate la evenimentul europarlamentarului.

„Este deschisă terasa, am în terasă 50 de persoane și înăuntru ceva. Sunt … șase mese, le-am organizat cum se cuvine. Ba da, este și afară și în interior. În numărul permis. În interior, sunt 20 de persoane. Este în ordine, vă mulțumesc”, a mai declarat Logean, pentru Libertatea.ro

Rareș Bogan, nervos după petrecere: O tâmpenie! Cred că au fost maxim 40 de persoane

Europarlamentarul a venit cu reacții dure în urma scandalului generat de petrecerea pe care a organizat-o la Cluj, cu ocazia aniversării fiicei lui.

Citeste si:
Cum să organizezi o petrecere minunată pentru majoratul copilului
Cum să organizezi o petrecere...

Acesta a declarat că la eveniment au fost prezente nu mai mult de 40 de persoane, sub nicio formă 100, cum arată informațiile publicate luni seară.

Rareș Bogdan a mărturisit că majoritatea oamenilor invitați au stat pe terasă, doar cei mai în vârstă stând în interior: „Întreg articolul este o tâmpenie! S-a stat afară! Pe terasă am avut mese și două mese cu părinții mei, socrii și niște rude mai în vârstă în interior.

Nu a fost prezent niciun politician local sau central, nicio vedetă, niciun șef de instituție publică, niciun om de afaceri important, cu excepția a 4 prieteni de familie cu copii sau nepot.

Cred că au fost maxim 40 de persoane și am avut mese pe terasă, doar pentru cei mai în vârstă în interior. Cifra de 100 de persoane este o tâmpenie!”, a declarat Rareș Bogdan, pentru stiripesurse.ro

Citeste si:
Rareș Bogdan: Există două variante de lucru privind împărțirea...
Rareș Bogdan: Există două...

Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Iunie 2020 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.