Social 22 Iunie 2020 17:00

Un pui de cucuvea, căzut dintr-un copac pe asfalt, a fost salvat de localnicii din Călan, dar și de către un echipaj de poliție aflat în patrulă. Pasărea a ajuns pe mâini bune, susţin reprezentanţii Gărzii de Mediu Hunedoara.

În seara de 18 iunie, localnicii din Călan au apelat la ajutorul unui echipaj de Poliţie pentru a salva puiul de cucuvea care zăcea pe asfalt.

Oamenii legii au transportat pasărea la adăpostul Serviciului Judeţean pentru Ocrotirea animalelor fără stăpân din oraşul Călan.

„Un pui de cucuvea are, începând de vineri, o nouă casă!

În seara de 18.06.2020, echipajul de poliție ce patrula pe strada Mihai Eminescu din orașul Călan a fost informat despre faptul că un pui de cucuvea de culoare gri a căzut dintr-un copac pe asfalt. Aceștia au transportat puișorul la adăpostul Serviciului Județean pentru Ocrotirea animalelor fără stăpân din orașul Călan.

Pasărea a fost îngrijită de către medicul veterinar al adăpostului care a înștiințat autoritățile cu privire la intrarea în posesie a acestui exemplar.În cursul zilei de 19.06.2020 comisarii Gărzii de Mediu Hunedoara împreună cu reprezentanții Agenției pentru Protectia Mediului Hunedoara au predat puișorul de cucuvea (Athene noctua) către Asociația Prietenii Berzelor din Sibiu după ce a fost examinat de medicul veterinar al adăpostului și de reprezentantul DSVSA Hunedoara”, au transmis reprezentanții Gărzii de Mediul Hunedoara.


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Iunie 2020 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.