Social 22 Iunie 2020 12:12

Poliţia Municipiului Bucureşti a confirmat, duminică, faptul că Sectorul 4 se poziționează în topul celor mai sigure comunități din Capitală, raportându-se la evoluţia din ultimii ani a coeficienţilor de criminalitate.

Potrivit surselor oficiale, în perioada 2015 - 2019, în toate celelalte sectoare coeficienţii de criminalitate au crescut, însă în Sectorul 4 s-a constatat că aceiaşi indici au scăzut cu peste 17 procente.

De asemenea, în comunicatul trimis de către Poliţia Municipiului Bucureşti se menționează că membrii comunităţii respectă normele legale şi de bună convieţuire socială.

Daniel Bălăuță, primarul Sectorului 4, se declară mulțumit de modul în care a evoluat comunitatea sa, menționând faptul că se află pe drumul cel bun și va continua să ridice nivelul de trai pentru toți cei care locuiesc în sector.

„Scăderea criminalităţii în sectorul 4 este o realitate confirmată de Poliţia Naţională şi mă bucură faptul că una dintre priorităţile mandatului meu ca primar se află pe un trend bun. Cifrele oficiale arată cât se poate de clar că sectorul nostru se schimbă, iar eu ca medic, mi-am dorit întotdeauna să avem o comunitate sănătoasă din toate punctele de vedere. Mi-am asumat încă din prima zi ca primar dorinţa de a le asigura celor care trăiesc, muncesc, învaţă, locuiesc în acest sector al Capitalei un nivel din ce în ce mai bun de servicii publice şi de bunăstare. Grădiniţele, şcolile, străzile, parcurile şi spitalele noastre beneficiază azi de condiţii mai bune iar cetăţenii trebuie să se bucure în siguranţă de ceea ce sectorul 4 le oferă. Este clar că suntem pe drumul cel bun, aşa că vom continua să lucrăm pentru beneficiul public şi să ridicăm nivelul de trai al tuturor celor ce locuiesc în sector”, a declarat Bălăuță, citat de agerpres.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Iunie 2020 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.