Social 22 Iunie 2020 10:53

Duminică seară, în jurul orei 18:45, s-a produs un accident grav pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 38. Un șofer a intrat cu mașina într-un parapet, în dreptul localității Fundulea, și a murit.

Șoferul a fost declarat mort la fața locului, după ce mașina sa era distrusă în urma impactului puternic, iar alte două persoane au fost rănite grav și au fost transportate la spitale din București.

La locul evenimentului rutier au intervenit pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Fundulea, o unitate terapie intensivă mobilă UTIM din cadrul ISU B-If și colegii ambulantieri din cadrul Serviciului județean de Ambulanță. Conducatorul autoturismului prezenta leziuni incomparabile cu viața și a fost declarat decedat. O persoană de sex feminin a fost preluată în stare gravă de către UTIM și un bărbat a fost preluat de SAJ, ambii fiind transportați la spitale din București.

O a patra persoană, pasager în vehicul s-a autoevacuat și nu a necesitat îngrijiri, potrivit ISU Călărași.


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Iunie 2020 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.