Social 22 Iunie 2020 10:11

Un autocar care transporta 46 de persoane a izbucnit în flăcări luni dimineață, pe DN1. Autoritățile au fost sesizate imediat și au ajuns la fața locului cu trei echipaje de stingere și o ambulanță. Potrivit primelor informații, autocarul se îndrepta către Arad.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova susține că flăcările au cuprins peste 80% din autocar. Momentan, nu sunt persoane rănite, iar pasagerii au reușit să se autoevacueze în timp record.

„În aceste momente, cele trei echipaje de pompieri acționează pentru lichidarea incendiului. Autocarul a fost cuprins de flăcări peste 80%. Nu sunt persoane rănite. Se pare că sunt în jur de 48 de pasageri care s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor. Desinația era undeva la Arad, pasagerii se deplasau acolo, dar nu știm scopul”, transmite Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt ISU Prahova, potrivit antena3.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Iunie 2020 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.