Social 21 Iunie 2020 17:04

În urma accidentului rutier care a avut loc vineri, la Constanţa, în zona Tomis III, s-a constatat decesul tânărului de 26 de ani. Unul dintre şoferi, în vârstă de 70 de ani, nu a respectat indicatorul Oprire.

„În jurul orei 17:30, o femeie de 70 de ani a condus un autoturism pe strada Zmeurei, dinspre Tulcei către Soveja, iar la intersecţia cu aceasta, pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 26 de ani, pe strada Soveja, banda a doua, dinspre bulevardul Tomis către strada Ştefăniţă Vodă.

În urma coliziunii, autoturismul s-a răsturnat pe carosabil, fiind proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o tânără de 20 de ani, din sens opus. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto”, se arată în comunicatul Poliţiei Constanţa.

Șoferul în vârstă de 26 de ani a fost dus la spital în stare gravă, având traumatism cranian grav, dar a intrat ulterior în stop cardiac şi a decedat.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Iunie 2020 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.