Social 21 Iunie 2020 15:18

Sâmbătă seara, pe data de 20 iunie, autoritățile au fost anunțate că în Piațeta Cazino s-au adunat mai mulți turiști pentru a juca hora.

Zeci de oameni s-au luat de mâini și au format un cerc, fară a mai ține cont nicio măsură de siguranță.

„Referitor la imaginile aparute în spaţiul public din seara de 20 iunie, filmate în zona Piaţetă Cazino din staţiunea Mamaia, facem următoarele precizări: Imaginile video au fost aduse la cunoştinţa conducerii I.P.J. Constanţa în jurul orei 22.30, iar în 3 minute, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia a ajuns la faţa locului, în zonă nefiind semnalată vreo problemă.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că incidentul la care facem referire s-ar fi produs în jurul orei 22.05.

Datorită muzicii live care cânta la o terasă şi a atmosferei create, în mod spontan, mai mulţi trecători - posibil turişti - au format o horă, pe care au dansat aproximativ 3 minute.

Ca măsură de precauţie şi pentru prevenirea acestui tip de incidente, conducerea I.P.J. Constanţa a dispus suplimentarea efectivelor în staţiunea Mamaia, începând cu data de astăzi“, a anunțat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al Poliţiei Constanţa, potrivit cugetliber.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Iunie 2020 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.