Social 21 Iunie 2020 13:03

Un bărbat din Teleorman și-a ucis, duminică, soția în vârstă de 39 de ani și fetița de un an și trei luni, apoi s-a sinucis. Autoritățile din Teleorman fac cercetări pentru omor.

La fața locului, polițiștii au găsit o femeie de 39 de ani înjunghiată mortal și o fetiță de un an și trei luni ucisă prin asfixiere. În altă cameră, a fost găsit autorul, care s-ar fi sinucis.

„În dimineața zilei de 21 iunie, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat în vârstă de 60 de ani și-a înjunghiat mortal soția în vârsta de 39 de ani, iar într-o baie a locuinței a fost găsit cadavrul unei fetițe în vârstă de un an și trei luni care se pare că ar fi fost ucisă prin asfixiere. Ulterior, într-o altă cameră a fost găsit și autorul care prezenta mai multe plăgi, constatându-se și decesul acestuia”, au transmis reprezentanții Poliției Teleorman

Ancheta se află în desfășurare, iar cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Iunie 2020 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.