Social20 Iunie 202015:00de Cristina Marin

Lectura de un minut

Ludovic Orban a vizitat, sâmbătă, mai multe obiective de investiţii din judeţul Suceava. La sfărșit, acesta a susținut o declarație de presă în care a explicat faptul că săptămâna viitoare va fi adoptat proiectul de lege prin care se stabilește data alegerilor locale. Premierul a fost însoţit de ministrul Agriculturii, Adrian Oros, ministrul Transporturilor, Lucian Bode şi ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Orban a specificat că alegerile locale vor avea loc în data de 27 septembrie, în cazul în care se va păstra nivelul actual de răspândire a coronavirusului.

„Propunerea noastră pentru data alegerilor locale este 27 septembrie. Săptămâna viitoare vom adopta proiectul de lege prin care se stabilește data alegerilor și evident o serie de alte măsuri, dintre care unele sunt legate de protecția celor care sunt implicați în procesul electoral (...) Obiectivul nostru este să reducem numărul infectărilor, dar, sigur, nu a crescut atât de îngrijorător cum încearcă unii să spună. Alții vorbesc despre acest virus ca despre o simplă gripă și îndeamnă românii la nerespectarea măsurilor de siguranță. (...) La nivelul actual de răspândire (a virusului n.r.) cu siguranță vom avea alegeri”, a declarat premierul.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.