Social 20 Iunie 2020 11:00

Marian Oprișan, baronul PSD de Vrancea, a trimis un comunicat de presă în care lansează o serie de acuzații la adresa PNL pe fondul creșterii numărului de infectări în zonă.

Marian Oprișan a menționat, în comunicatul trimis, că PNL nu a făcut decât să aducă Vrancea pe locul II în România, după Suceava, la numărul de infectări cu noul coronavirus. Mai mult, acesta afirmă că vrâncenii au fost folosiți în toată această perioadă pe post de cobai.

„În Vrancea suntem abia acum în plină epidemie de COVID-19, cu o creștere alarmantă de peste 60 de cazuri pe zi, iar PNL continuă să își bată joc de de sănătatea vrâncenilor!

Miercuri, 17 iunie, județul nostru a fost pe primul loc pe țară în ceea ce privește numărul de cazuri raportate în 24 de ore! Este inacceptabil ca vrâncenii să fie cobai ai acestor oameni care nu au ce să caute în funcții de conducere și sunt în stare să calce peste cadavrele vrâncenilor infectați pentru a-și proteja interesele!

Incapabililor, ați adus Vrancea pe locul II în România, după Suceava, cu 2,58 cazuri de îmbolnăviri la mia de locuitori ! Este inadmisibil ca, după 3 luni de la aplicarea măsurilor restrictive, Vrancea să riște să ia locul Sucevei!”, se arată în comunicat, potrivit stiripesurse.ro

De asemenea, acesta solicită ministerului Sănătății demiterea de urgență a conducerii Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” Focșani și a conducerii DSP Vrancea, nemulțumit fiind de felul în care autoritățile au gestionat „catastrofa”.

„Asist oripilat la paralizarea sistemului medical din Vrancea de către conducerea incompetentă a Spitatului Județean și a DSP Vrancea, care nu au reușit să pună în funcțiune, nici în al treisprezecelea ceas, aparatul de testare COVID-19, aparat ce a fost cumpărat din banii Consiliului Județean Vrancea și care zace de două luni neutilizat!

O asemenea atitudine este condamnabilă și încalcă orice urmă de responsabilitate civică. Situația în care ne găsim demonstrează, încă o dată, managementul dezastruos practicat de șleahta de amatori care a fost numită în gestionarea unei asemenea crize de proporții uriașe.

Citeste si:
Marian Oprişan deschide lista PSD Vrancea pentru Senatul României
Marian Oprişan deschide lista...

Fac cunoscut cetățenilor că protestez vehement împotriva acestei incompetențe criminale, care pune în pericol siguranța vrâncenilor și dreptul acestora la servicii medicale!

Solicit ministrului sănătății demiterea de urgență a conducerii Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” Focșani și a conducerii DSP Vrancea, precum și numirea unor medici cu experiență și a unor manageri competenți, care să gestioneze această catastrofă la care s-a ajuns din cauza incompetenței PNL !

Desconsider atitudinea de nepăsare și completă detașare a conducerii PNL, care a adus județul într-o stare deplorabilă”, a mai adăugat acesta.


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Iunie 2020 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.