Social 20 Iunie 2020 10:00

Europarlamentarul Rareș Bogdan a postat un mesaj dur pe contul său de Facebook după ce ministrul de Externe al Ungariei, Szijjártó Péter, a lansat un atac fără precedent la adresa președintelui României pe care l-a numit „un politician extremist antimaghiar”.

Rareș Bogdan susține că Iohannis este cel mai tolerant și democratic președinte al României din ultimii 30 de ani, iar Ungaria nu va reuși cu aceste provocări.

„Hopaaaaa!!! Jigodia lui Victor Orban ataca cel mai tolerant și democratic președinte al României din ultimii 30 de ani. Acest imberb ce se vrea jucător regional, un biet fost purtator de cuvant al FIDESZ ce s-a remarcat prin atacuri la comunitatea rroma și evreiasca din Campia Panoniei încearcă sa se facă remarcat prin atacuri fără temei la unul dintre cei mai respectați lideri politici la nivel european. Nu le-a ieșit cu Trianonul și încearcă toate mizeriile posibile pentru a incita și ataca. Vor primi exact ce merita! ROMANIA este stat național, suveran, independent, unitar și indivizibil”, a scris europarlamentarul.


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Iunie 2020 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.