Social 19 Iunie 2020 17:30

Un bărbat din Brăila s-a prezentat beat la proba practică pe care trebuia să o susțină în vederea obținerii permisului de conducere.

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Brăila, probabil că s-a gândit că ar fi o idee bună să prindă ceva curaj înainte de a se prezenta la examenul auto. Astfel, acesta s-a cinstit în dimineața dinaintea examenului pentru redobândirea permisului.

Din păcate pentru el, nici n-a mai apucat să se urce la volan, pentru că polițiștii ce urmau să examineze candidații au simțit că bărbatul mirosea a alcool.

”În cursul acestei zile fost adusă la sediul Politiei o persoană ce urmă a susține examenul pentru obținerea permisului de conducere, pentru a fi testată cu aparatul etilotest, întrucât s-a constatat faptul că aceasta emana halena alcoolica. A rezultat că avea în aerul expirat o imbibatie alcoolică de 0,45 mg/ l”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, conform obiectivbr.ro.

Bărbatul nu doar că a fost împiedicat să susțină proba practică, dar i-a și fost respins dosarul de redobândire a permisului.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Iunie 2020 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.