Social 19 Iunie 2020 16:20

O femeie în vârstă de 36 de ani este căutată de pompieri în apele râului Mureș, pe raza localității Gâmbaș, după ce, în urma unor certuri cu șoțul ei, ar fi amenințat că se sinucide aruncându-se de pe un pod.

Pompierii militari au început căutările cu barca pneumatică, însă acțiunile se desfășoară cu dificultate din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Hidrologii au anunțat o atenționare Cod galben pe râul Mureș.

Conform informațiilor transmise de ISU Alba, căutarile victimei sunt efectuate de către pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Aiud, până la acest moment fiind parcurși aproximativ 10 km în aval de locul producerii evenimentului.

„Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit în data de 19.06.2020, începând cu ora 01:05, pentru cautarea unei persoane cazută în râul Mureș pe raza loc. Gâmbas (Aiud), În urma căutarilor nu a fost găsită persoana urmând să se desfasoare căutari în zorii zilei”, se anunță într-un comunicat ISU ALBA.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, în noaptea de joi spre vineri, un bărbat de 46 de ani a sesizat la poliție dispariția femeii. Soțul acesteia a mărturisit că, după ce s-au certat, femeia ar fi spus că se aruncă în Mureș.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Iunie 2020 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.