Social 19 Iunie 2020 13:50

După noua creștere bruscă a numărului de infectări cu virusul Covid-19, premierul Ludovic Orban a dat câteva declarații. Acesta spune că este „o creștere rezonabilă”, care nu trebuie să ne sperie, dar îi îndeamnă pe oameni să se protejeze.

Odată cu măsurile de relaxare, chiar dacă noi le-am luat într-o cadenţă bine gândită, pas cu pas, treptat, numărul interacţiunilor între oameni a crescut semnificativ şi riscul de transmitere în comunitate a crescut semnificativ. Personal, urmăresc cu atenţie evoluţia cazurilor, îndemn oamenii să respecte regulile, să se protejeze, să-i protejeze pe ceilalţi”, a declarat premierul.

Ludovic Orban a spus despre această creștere că este „o creștere rezonabilă” a numărului de infectări cu virusul Covid-19.

Orban a fost întrebat dacă Guvernul urmează să mai ia măsuri în privința aceasta: „Nu este una care să ne sperie”, a mai adăugat premierul, potrivit digi24.ro.

Creștere bruscă a cazurilor de Covid-19: 320 de infectări în 24h

Până astăzi, 19 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 23.400 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16.555 au fost declarate vindecate și externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 320 de noi cazuri de îmbolnăvire.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Iunie 2020 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.