Social 19 Iunie 2020 12:45

Un bărbat care a atacat cu un briceag doi oameni pe o stradă din Timișoara a fost prins de poliție după trei luni de căutări.

În luna martie, un bărbat a înjunghiat două persoane pe o stradă din TImișoara, însă după atac, a reușit să fugă și să se ascundă. Trei luni mai târziu, acesta a fost prins de poliție.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș arată că una dintre victime a fost înjunghiată cu briceagul în zona abdominală, iar cea de-a doua în zona toracelui.

Victimele suferite de răni le-au pus în pericol viața, iar fiecare dintre cele două persoane a avut nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale.

Agresorul a reușit să fugă la momentul respectiv, însă a fost prins de polițiștii din Timișoara trei luni mai târziu. În data de 8 iunie, în timp ce se plimba pe o stradă din oraș, acesta a fost ridicat de agenți.

Bărbatul a fost arestat preventiv și este acuzat de tentativă de omor calificat.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Iunie 2020 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.