Social 19 Iunie 2020 12:10

Pentru a doua oară în mai puțin de o săptămână, un troleibuz din București cedează și ajunge să fie împins de călători.

Vlad Voiculescu a postat pe Facebook o fotografie surprinsă în centrul Capitalei. În aceasta, publicată în cursul zilei de joi pe rețeaua socială, apare un troleibuz blocat pe o stradă din București, împins de câteva persoane.

Voiculescu a comentat scurt imaginea publicată, cu hashtag-ul #încăunul, dar și afirmând că este vorba despre ”transpot ”ecologic” de la doamna Firea.”

În urmă cu doar cinci zile, un alt troleibuz, similar cu cel din imaginea publicată de Vlad Voiculescu, a fost împins de călători până la prima stație.

Potrivit surselor din rândul Societății de Transport București, troleibuzul din weekend a avut nevoie să fie împins deoarece rețeaua nu avea tensiune, dar acesta nu era stricat. Compania dă vina pe fostele administrații, în condițiile în care primarul Gabriela Firea a avut 4 ani la dispoziție să facă investițiile necesare.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Iunie 2020 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.