Social19 Iunie 202010:31de Andreea Stefan

Lectura de 2 minute

Artistul Marcel Pavel a trasmis un mesaj pe Facebook, de pe patul de spital, în care le mulțumește celor de la „Matei Balș” pentru îngrijire și profesionalism, dar se declară dezamăgit de felul în care presa a transmis vestea infectării sale cu Covid-19.

Bună dimineața, dragi prieteni! În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare! Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepții făcând doar anumite publicații si posturi de tv de știri (Antena 3, Realitatea tv și România tv) care au dat știrile la modul foarte corect privind starea mea de sănătate și cauzele reale a acestei nenorociri care s-au abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! Celelalte publicații și posturi tv m-au desființat efectiv, comportându-se precum hienele! Așa își ajută presa din România semenii când sunt la un pas de moarte! Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului "Matei Balș", condus impecabil de către dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului "Matei Balș" Le mulțumesc în mod special doamnei dr LIVIA HARA (concidența este aceea că dna dr a copilărit cu mine pe meleagurile orașului Clung Muscel, fiindu-mi și colegă de școală muzică, amândoi luând premiu cu coroniță în fiecare an , dănsa fiind pianistă la acea vreme iar eu violoncelist), și de aceea îmi de mulțumiri dlui SCSTREINU CERCEL! P.S. DRAGI PRIETENI VĂ MULTUMESC DIN ADÂNCUL INIMII PENTRU GÂNDURILE BUNE ȘI SUSȚINERE! DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ ȘI SĂ NE BINECUVÂNTEZE! AMIN”, a transmis Marcel Pavel pe Facebook.

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus și internat la Institutul „Matei Balș”

Cântărețul Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus și internat, ulterior, la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București.

Artistul a fost dus cu izoleta la spital după ce a mărturisit că nu s-a simțit bine în ultimele zile, însă credea că are o simplă răceală.

Citeste si:
Un gălățean diagnosticat cu coronavirus a refuzat internarea și a...
Un gălățean diagnosticat cu...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

„Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine”, a spus Marcel Pavel în urmă cu câteva zile.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.