Social 19 Iunie 2020 08:22

Poliția Capitalei a anunțat că au fost reținute 20 de persoane, iar 38 au fost puse sub control judiciar, după audierile efectuate în cazul furtului produselor de lux de pe Aeroportul Otopeni.

Au fost ridicate și confiscate de polițiști peste 400 de parfumuri, 4 minibaruri și peste 450 de sticle diverse băuturi, aproximativ 200 de ceasuri și bijuterii, produse cosmetice și genți, potrivit Mediafax.

În afară de produsele furate, anchetatorii au identificat și confiscat și sume de bani, respectiv 80.000 de lei și 30.000 de euro, dar și alte sume de bani în dolari și lire sterline.

La Aeroportul Otopeni polițiștii au efectuat, joi, percheziții la angajați, atât ai aeroportului, cât și ai firmei de catering Dnata. Aceștia au fost acuzați de frutul mai multor produse de lux.

Angajații au fost acuzați că au furat ceasuri, bijuterii, produse de marochinărie, produse cosmetice și băuturi din containerele ce se încărcau la bordul avioanelor, cu produse destinate comercializării strict în acest spațiu.

Valoarea pagubei a fost estimată la circa 800.000 de euro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Iunie 2020 - 08 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.