Social 18 Iunie 2020 17:10

Un șofer din Călărași a fost prins la volan cu alcoolemie, dar le-a spus polițiștilor că de vină pentru cifre ar fi faptul că a mâncat crenvurști și sana.

Bărbatul a fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,04 la mie în aerul expirat. Din această cauză, a rămas fără permis de conducere.

Totuși, bărbatul spune că nu a consumat alcool și a cerut să fie dus și la spital pentru a-i fi prelevate probe biologice. Acesta dă vina pe crenvurștii și pe sana pe care le-a mâncat cu câteva ore înainte de a fi oprit de echipajul de poliție.

Bărbatul spune că este macaragiu de profesie și că este testat zilnic cu aparatul alcooltest, iar că în ziua respectivă a mâncat puțin, crenvurști și sana, dar nimic care să conțină oțet sau altele, relatează calarasipress.ro. Oprit fiind pentru un control de rutină, i-a fost pusă și fiola, care a indicat alcoolemia de 0,04.

Din păcate, dacă rezultatul probelor biologice prelevate la spital este negativ, bărbatul nu își va putea recupera permisul, care i-a fost reținut pentru 90 de zile. Acesta va trebui să conteste sancțiunea în instanță. Va contesta, de asemenea. și amenda de 1.300 de lei pe care a primit-o.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Iunie 2020 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.