Social 18 Iunie 2020 11:17

Un bărbat în vârstă de 58 de ani din satul ucrainean Dănceni, de la granița cu R. Moldova, a pierdut două vaci de care era responsabil, iar în încercarea sa de a le căuta, a și trecut ilegal granița. Între timp, un alt văcar moldovean a găsit vacile ucraineanului și le-a luat în cireada sa, fără a spune nimănui.

Marți seară, la ora 21:10, polițiștii de frontieră de la Volintiri au observat ucraineanul care alerga spre linia frontierei de stat, spre satul Ștefănești.

La aproximativ 700 metri de la linia frontierei moldo-ucrainene, echipa poliției l-a reținut pe bărbatul de 58 de ani.

Acesta le-a explicat autorităților că vine din Dănceni, sat ucrainean, și și-a pierdut două vaci din cireadă. Bărbatul a decis că e firesc să le caute în direcția Republicii Moldova.

După ce i-au întocmit un proces penal pentru trecerea ilegală a frontierei, polițiștii au descoperit că un alt văcar din Republica Moldova a alăturat vacile pierdute la cireada sa, fără a anunța pe nimeni.

Ulterior, ucraineanul a fost predat autorităților din țara sa, iar pe numele cetățeanului moldovean este pornit un proces penal pentru a stabili cum s-a produs incidentul, potrivit stirileprotv.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Iunie 2020 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.