Social 17 Iunie 2020 17:40

Procurorii DIICOT au reținut un cetățean albanez care încerca să introducă în țară droguri în valoare de peste 1 milion de euro.

Descoperirea a fost făcută în cursul zilei de luni, la punctul de trecere a frontierei Borș.

Procurorii DIICOT, alături de ofițeri BCCO și lucrători de la IGPF - PTF Borș ”au efectuat un control asupra autoturismului respectiv, în care se aflau mai multe cutii din carton ce conțineau obiecte vestimentare și lenjerii pentru pat, fără a prezenta interes.”

Pentru că ofițerii au avut suspiciunea că ar fi existat droguri în interiroul mașinii, a fost adus în ajutor câinele de serviciu de la vamă. Acesta a indicat zona torpedoului mașinii, care a fost demontat. Polițiștii au găsit ”un locaș special amenajat, disimulat în spatele cutiei torpedoului, unde au fost găsite 13 calupuri dreptunghiulare, 9 dintre acestea fiind ambalate în scotch de culoare maro, având aceleași dimensiuni, iar 4 dintre acestea fiind ambalate în folie alimentară transparentă”

În pachete au fost găsite 4,5 kilograme de cocaină și peste 8 kilograme de heroină, a căror valoare totală însumează peste 1 milion de euro.

Conform procurorilor DIICOT, drogurile ar fi provenit din Belgia și ar fi ajuns în România pe ruta Belgia - Franța - Austria - Ungaria, după cum menționează comunicatul de presă.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Iunie 2020 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.