Social 17 Iunie 2020 14:00

Tragedia a avut loc în această săptămână în localitatea Comănești din comuna Suhărău. Un individ neidentificat a intrat în casa preotului din sat pe care a devastat-o și în final a incendiat-o pentru a reuși să fugă.

Potrivit localnicilor, preotul ar fi plecat în acea după-amiază la cules lucernă cu soţia şi trei dintre cei cinci copii ai săi. Alți doi copii, unul de doi ani și celălalt de opt ani, au rămas acasă.

În timp ce o parte din familie se afla la câmp, individul a intrat în locuință și a răscolit totul în speranța că va găsi bunuri de valoare pentru a fura.

Ulterior, acesta a intrat și în camera celor doi copii care s-au speriat, iar hoţul, de teamă să nu alerteze vecinii cu ţipetele, a fugit. Înainte de a pleca a aruncat o brichetă aprinsă pe covor, pentru a crea o diversiune și a-și putea ascunde urmele.

Copilul cel mare a reuşit să-şi sune tatăl și să descrie trăsăturile bărbatului pentru ca autoritățile să poată realiza un portret. Poliţia Darabani a deschis deja un dosar penal şi a început cercetările.

„În cauză, s-a deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere. Facem cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani, potrivit stiri.botosani.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Iunie 2020 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.