Social 16 Iunie 2020 16:40

Un bărbat din Vădeni, comuna Cavadinești, judeţul Galaţi a ajuns după gratii, fiind acuzat de tentativă de omor după ce și-a mușcat, asfixiat și desfigurat bebelușul în vârstă de 7 luni.

Tatăl copilului a fost reținut inițial de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, care au solicitat Tribunalului Galaţi, luarea măsurii arestării preventive pentru 30 de zile.

„Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că începând cu luna mai 2020, inculpatul G.D. l-a agresat pe fiul său, T.A.M. în vârstă de 7 luni, prin muşcături şi comprimarea cu degetele în zona feţei şi a toracelui, ceea ce a dus la afectarea integrităţii fizice şi psihice a acestuia”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, conform viatalibera.ro

Potrivit anchetatorilor, faptele bărbatului au dus la afectarea integrităţii fizice şi psihice a băiețelului de doar 7 luni. Copilul a fost internat în secția de reanimare a spitalului Grigore Alexandrescu, cu leziuni multiple, iar medicii fac tot posibilul să îi salveze viață.

El a fost adus în urmă cu câteva zile în spitalul din București după ce tatăl sau l-a maltratat. Ancheta desfășurată până acum arată că încă din luna mai bărbatul și-a agresat fizic și psihic bebelușul, fiind nervos că cel mic plângea.


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Iunie 2020 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.