Social 16 Iunie 2020 11:45

Accidentul rutier care a avut loc marți dimineaţă în Vrancea a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. În urma impactului puternic au fost raportate două persoane decedate și alte 11 rănite grav, printre care se numără și un copil.

Potrivit autorităților, cauza accidentului ar fi o depăşire neregulamentară.

În imagini se observă că autoturismul Fiat, care se deplasa spre Vidra, intră pe contrasens, apoi încearcă să revină pe sensul său de mers. Microbuzul care venea dinspre Vidra pare că încearcă să evite impactul și intră, la rândul său, pe contrasens, pentru a ocoli mașina.

La câteva momente, microbuzul se răstoarnă pe carosabil, iar autoturismul ajunge în șanțul de pe marginea drumului.

Plan roșu de intervenție în Vrancea

Un microbuz și o mașină s-au ciocnit în județul Vrancea, iar Planul Roșu de Intervenție a fost activat.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), accidentul a avut loc în comuna Bolotești și s-a soldat cu 2 morți și 11 răniți.

Un autoturism Fiat s-a ciocnit frontal cu un microbuz, iar în urma impactului extrem de violent, microbuzul s-a răsturnat pe șosea. Persoanele decedate sunt șoferii celor două autovehicule.

La fața locului au fost trimise 2 autospeciale de stingere, 4 ambulanțe SMURD, 1 descarcerare și 4 ambulanțe ale serviciului județean de ambulantă. La locul accidentului a fost trimis și un elicopter SMURD.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție”, a transmis IGSU.


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Iunie 2020 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.