Social 15 Iunie 2020 17:04

Sediul Brigăzii pentru Combaterea Crimei Organizate din București ar fi fost jefuit, în timp ce polițistul ce păzea intrarea dormea.

Cei de la Gândul au publicat în exclusivitate informația cu privire la jefuirea sediului BCCO București, incident care ar fi avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Polițistul care se afla de serviciu și păzea intrarea în sediul BCCO a adormit în post, iar un grup de bărbați a profitat de acest fapt și a intrat în clădire, trecând chiar pe lângo agent. Ajunși la etajul 1, unde se află birourile Brigăzii pentru Combaterea Crimei Organizate, au spart ușa ce se deschidea doar cu cartelă și apoi s-au pus pe furat.

Hoții au trecut tot prin fața polițistului, încărcați cu televizoare, bormașini și alte obiecte.

Conform informațiilor, hoții au fost capturați dintr-o întâmplare. La 112 s-a raportat o bătaie în cartierul Rahova, iar ajunși la fața locului, polițiștii au descoperit mai mulți bărbați care coborâseră din două taxiuri și se luaseră la bătaie.

Ulterior, polițiștii și-au dat seama că scandalagiii erau chiar hoții de la BCCO, care s-au luat la bătaie după ce nu s-au înțeles la împărțirea prăzii. Cu toții au fost reținuți și arestați preventiv.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Iunie 2020 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.