Social 15 Iunie 2020 17:00

Patru adolescenți din Reșița, cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, au bătut cu brutalitate un bărbat de aproape 30 de ani până l-au omorât, iar mai apoi i-au incendiat cadavrul pentru a șterge urmele și a da impresia că a murit într-un incendiu.

În dimineața zile de luni, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată printr-un apel 112 cu privire la un incendiu izbucnit la o casă, în spatele unor blocuri din cartierul Govândari. Ulterior, procurorii au revenit cu noi informaţii prin care susțin că în casă a fost găsit carbonizat trupul unui bărbat de 29 de ani.

„Vă comunicăm că în data de 15.06.2020 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin s-au sesizat din oficiu privind posibila săvârșire a infracțiunii de omor, constând în aceea că, în noaptea 14-15.06.2020, în urma unor discuţii contradictorii între 5 persoane de sex bărbătesc ce au avut loc într-o locaţie din municipiul Reşiţa, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia un bărbat în vârstă de 29 ani a fost agresat fizic, apoi transportat la un sălaş, în care a izbucnit un incendiu. În prezent, se efectuează acte de urmărire penală cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor”, se arată înr-un comunicat transmis de către procurori, potrivit carasonline.

Conform primelor informații din sursele locale, conflictul ar fi izbucnit în jurul orei 5:00, iar după ce unul dintre tineri l-a lovit în repetate rânduri pe bărbatul de 29 de ani până l-a omorât, cei patru minori au dat foc încăperii abandonate pentru a șterge urmele.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Iunie 2020 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.