Social 15 Iunie 2020 09:57

După creșterea îngrijorătoare a numărului de infectări cu virusul Covid-19, Raed Arafat, șeful DSU, spune că acest lucru ne demonstrează că vom avea în continuare probleme și încă nu am revenit la normalitate.

Raed Arafat spune că starea de alertă nu aduce nimic în plus față de ce este acum, dar că aceasta ar putea să continue anumite măsuri compensatorii, solicitate pentru a putea relaxa anumite restricții.

Șeful DSU a declarat că România nu atins încă pragul de normalitate, iar creșterea numărului de cazuri din ultimele zile ne dmonstrează faptul că vor continua să existe probleme.

Din punct de vedere al situațiilor de urgență, noi avem trei stări: starea de normalitate, starea de alertă și starea de urgență. Deasupra acestor trei stări mai există starea de asediu, în caz de război. Noi nu suntem în situația de normalitate, nu am ajuns acolo. Încă nu știm care va fi evoluția

Procentul contează foarte mult. Noi am observat în ultimele zile din nou o creștere a procentului, asta înseamnă că noi vom continua să avem probleme. Pentru aceste probleme trebuie să putem să găsim soluții imediate”, a declarat Raed Arafat, potrivit stiripesurse.ro.

Duminică, 14 iunie, au fost înregistrare 320 de cazuri noi de infectare cu virusul Covid-19. De asemenea, în intervalul 13.06.2020 (10:00) – 14.06.2020 (10:00) au fost înregistrate 16 decese (9 bărbați și 7 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Iunie 2020 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.