Social 14 Iunie 2020 15:48

Virgil Musta, medicul din Timișoara care a reușit cele mai multe vindecări la pacienți cu Covid-19, spune că trebuie să ne așteptăm la restricționarea anumitor activități, în cazul în care numărul infectărilor continuă să crească.

În ultimele zile numărul de cazuri a crescut de la o sută și ceva pe zi, până la peste 300 de cazuri azi. În momentul în care nu respectăm regulile, există riscul ca pandemia să se reactiveze. Populația trebuie să înțeleagă că pandemia continuă să existe în comunitate și regulile trebuie respectate. De aceea relaxarea se face gradual: dacă ceva nu funcționează, să se poată lua măsuri de corecție”, a declarat medicul.

Riscul de răspândire al virusului este mai mare în spațiile închise, iar măsurile de relaxare sunt eficiente doar dacă se respectă și regulile impuse de autorități, avertizează Virgil Musta.

Trebuie să ne așteptăm la restricționarea unor activități”, mai spune medicul, potrivit g4media.ro.

Duminică, 14 iunie, au fost înregistrate alte 320 de noi cazuri de îmbolnăvire. De asemenea, au mai fost raportate și 16 decese din ultimele 24 de ore.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Iunie 2020 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.