Social 14 Iunie 2020 15:12

Fostul fotbalist și director general al clubului FC Brașov, Gabriel Mirceoiu, este internat de 16 zile într-un spital din Brașov. Acesta a fost testat pozitiv cu virusul Covid-19, dar este asimptomatic.

Gabriel Mirceoiu trage un semnal de alarmă cu privire la modul în care sunt tratați pacienții asimptomatici în spitalele din România.

Fostul fotbalist a postat un mesaj pe contul său de Facebook, pe care i l-a adresat sectretarului de stat, Raed Arafat.

Sunt un pacient al unui spital din România, testat pozitiv în urmă cu 16 zile, fără a prezenta NICI UN FEL DE SIMPTOM DE BOALĂ, ameninţat cu deschiderea unui dosar penal dacă nu urc în dubă. Sunt considerat asimptomatic, nu mi-a fost dat nici un medicament, sunt ÎNCĂ sănătos, noaptea şi ziua uşa este încuiată şi nu am dreptul să ies din „celulă” / „baracă” la o plimbare! PROTESTEZ!!! ASIMPTOMATIC NR…… (Citește condițiile de confidențialitate). Am auzit că mâine vom face duş!!! Mesaj adresat d-lui Arafat!”, a scris pe contul său de Facebook Gabriel Mirceoiu.

După postarea acestui mesaj, jurnaliștii l-au contactat la scurt timp.

Sunt internat în spital de 16 zile, dar mă simt bine, n-am nici un simptom al bolii. Nu vreau să fiu înţeles greşit, n-am absolut nimic de reproşat personalului medical sau auxiliar de la spital, vreau doar să semnalez situaţia noastră, a bolnavilor asimptomatici domnului Raed Arafat. Noi nu avem nici un semn al bolii, nu primim nici tratament, doar stăm izolaţi într-o cameră”, a declarat Gabriel Mirceoiu, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Iunie 2020 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.