Social 12 Iunie 2020 17:20

Pentru că sezonul concediilor a început, premierul Ludovic Orban le recomandă românilor să și-l petreacă în România, pentru a susține turismul autohton.

Recomandarea mea este ca românii, pentru a da dovadă de susținere pentru turismul autohton, să-și petreacă concediul în România, pentru că avem atâtea locuri frumoase de văzut… Dacă fiecare dintre noi ne gândim unde nu am fost din superbele locuri pe care le are țara asta... Haideți să mergem anul ăsta în locurile unde nu am fost din România și să ne petrecem concediul în țara noastră să sprijinim turismul autohton și să și vedem cu ochii noștri atâtea frumuseți pe care le are România”, a declarat Ludovic Orban, potrivit stiripesurse.ro.

Premierul susține că, potrivit unui sondaj, 80% dintre români vor să își organizeze concediile în țară, „adică e mult mai mare numărul românialor care vor să-și petreacă concediul în România decât în alte țări”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Iunie 2020 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.