Social 12 Iunie 2020 11:17

Comentariile negative au apărut după ce mai mulți tineri au încărcat pe internet imagini video cu un echipaj de poliție, aflat în timpul programului, noaptea, pe un camp în apropiere de Huși. La Inspectoratul de Poliție Vaslui a fost deschisă o anchetă în acest caz.

Filmarea a fost facută nopțile trecute pe campul dintre Huși și Duda Epureni.

Potrivit surselor din rândul tinerilor care au surprins imaginile, unul dintre oamenii legii ar fi coborât din mașina poliției și s-ar fi urcat direct într-un alt autoturism în care se afla o femeie.

În videoclip se vede cum celălat agent doarme în mașină.

Persoanele care au surprins scenele l-au trezit din somn, iar colegul său a fugit cu a doua mașină de frică să nu fie filmat. Martorii povestesc că el ar fi întreținut relații sexuale cu femeia pe care ar fi chemat-o pe câmp în acea noapte.

„Având în vedere materialele video apărute în spațiul public, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări prin Compartimentul Control Intern, la finalizarea acestora urmând a fi dispuse măsuri legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, Bogdan Gheorghiță,

Ambii polițiști erau în timpul serviciului.


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Iunie 2020 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.